Det handler om forretningsprocesser...

Virksomheder er opbygget omkring processer. Og de administrative processer udgør i dag en vigtigere og differentierende del af mange virksomheders fundament. Omsætning af disse processer til automatiserede IT systemer, skaber en platform for profitabel konsolidering og vækst i en verden præget af globalisering, forandringer, konkurrence, effektivisering m.v.

Virksomhedernes forretningsprocesser bliver i højere og højre grad en afgørende konkurrenceparameter.

GoApplicate omsætter virksomheders forretningsmæssige behov til IT løsninger. Dette indebærer ikke kun den tekniske udvikling og implementering af løsningerne, men i lige så høj grad den forretningsmæssige forståelse af værdikæder, strukturer og arbejdsgange.

BPMgrafik

Gennmen GoApplicates Lean-baserede analyseværktøj "Project Foundation®"opnås der en forståelse for arbejdsgangen i forretningen og sammenhængene mellem disse forretningsgange. Resultatet bliver en prioritering af hvilke processer der har højest prioritet, hvor viden om opgavens beskaffenhed er tilstrækkelig og hvor risikoen er reduceret til et acceptabelt og håndterbart niveau.

Implementeringen af løsningen vil blive baseret på det værktøj som bedst muligt understøtter processen, og som samtidig understøtter den fremtidige strategi for IT infrastruktur.

Værktøjer som Windows Workflow Foundation og Windows Communication Foundation følger naturligt og gratis med i Microsoft Servere og danner et godt fundament for automatisering af forretningsprocesser. Ligeledes udgør Microsoft BizTalk Server og andre integrationsløsninger - som eksempelvis Tibco Enterprise Service Bus - gode værktøjer til at håndtere udveksling af informationer.

GoApplicate anvender i høj grad de værktøjer der kommer fra Microsoft, men trækker også værktøjer fra andre leverandører ind til løsning af specifikke problemstillinger.