Bedre forretningsorienteret softwareudvikling med Lean - download gratis bog

Mange virksomheder har hørt om eller oplevet imponerende resultater efter at have arbejdet med Lean i produktionen. Men mange af tankerne og ledelsesprincipperne kan med fordel indarbejdes og skabe tilsvarende resultater i en videnstung software-udviklingsvirksomhed. "Lean i Softwareudvikling" handler om, hvordan arbejdet med Lean, og det tankesæt, der ligger bag, kan overføres og skabe vedvarende resultater.

Anmeldelse af "Lean i Udvikling" på ComOn:

"Det er sjældent, at en virksomhed, der har opnået succes med at implementere nogle værktøjer internt, vælger at delagtiggøre omverdenen i, hvordan de har båret sig ad. Men det, der gør denne bog særligt speciel, er, at den på relativt få sider, med en klar struktur og et letforståeligt sprog, formidler en metode til at effektivisere en softwareudviklingsproces, så man tror, man selv kan gøre det på en eftermiddag. Der kan amerikanske bøger lære en masse. Læs hele anmeldelsen >

Det siger andre læsere:

"God inspiration - også selvom man ikke er IT mand."
"Hurtigt læst. Fik mig igang med Lean"
"Arbejder med Forretningsudvikling. Men fik alligevel noget ud af det."
"Handler om IT, men jeg fik noget ud af den selvom jeg ikke arbejder med IT.""
"Walt Disney sagde: "The way to get startet is to quit talking and begin doing." Det er GoApplicate et godt eksempel på."

Om forfatterne

Bogens forfattere har begge som konsulenter arbejdet med udviklingsprocesser gennem de sidste 10-15 år. Boris Wortmann arbejdede tidelige med forretningsudvikling hos GoApplicate. Jess Kristensen er stifter af GoApplicate og har tidligere arbejdet hos Terma og Carl Bro.

Download gratis Lean bog

 
 
 
 
 

..