Hurtigere time-to-market

Time-to-market får større og større betydning i stort set alle brancher, og konsekvenserne af at komme for sent er store. Ikke bare fordi, der bliver brugt flere timer på projektet, som dermed bliver dyrere, men fordi alle andre bliver sat i venteposition: produktionen har ikke noget at producere, salget må fortælle kunderne, at deres produkt er forsinket - og sidst men ikke mindst: konkurrenterne når at komme på markedet først.

I GoApplicate arbejder vi løbende på at optimere vores processer, og vores kunder oplever at vi har stor fokus på deadlines, både når vi fungerer som ekstra ressourcer, og når vi fungerer som specialister.

Vi deler gerne ud af vores erfaringer med "det at nå deadlines". Læs bl.a. de tre artikler neden for, som berører centrale emner og giver gode råd om deadlines.

Artikler

5 hurtige til at nå dine deadlines

Når man arbejder med Lean handler det om skabe vedvarende forbedringer både på den korte og den lange bane. Klik her og få 5 råd til, hvordan du på den korte bane kan øge produktiviteten i dit projekt og på den måde nå at aflevere til deadline.
Læs hele artiklen her

Miss en deadline og tab mere end mandetimer

Når et softwareprojekt bliver forsinket går det ikke bare ud over softwareafdelingen men over alle andre funktioner i virksomheden - produktion, salg, markedsføring - og ikke mindst kunderne, der nu må vente.
Læs hele artiklen her

Byg værn mod det uforudsete - og levér til tiden

GoApplicate har, igennem arbejdet med Lean, bevidst fokuseret på, hvordan et udviklingsprojekt kan forberede sig på uforudsete hændelser, herunder hvordan ekstra ressourcer opnår 100% effektivitet øjeblikkeligt.
Læs hele artiklen her