Microsoft ERP - Fleksible og dynamiske systemer

Som Microsoft partner tilbyder vi ERP løsninger (Enterprise Resource Planning). Med Microsoft Dynamics AX 2012 og Microsoft Dynamics 365 tilbydes 2 systemer, der har et væld af tilpasningsmuligheder og på hver sin facon, kan være den rigtige løsning for netop jeres virksomhed.

Vi er eksperter i, at sikre den optimale udnyttelse af jeres ERP system. Vi rådgiver og implementere de rigtige løsninger, der hvor de giver jer den bedste funktion. Der hvor en funktion kan integreres i ERP eller der hvor en ekstern applikation giver det bedste workflow og sikre data af høj kvalitet, kan vi udvikle det bedste system til jer, og fremtidssikre den ERP investering I har foretaget.

Få mere at vide om Microsoft Dynamics AX 2012

Med Dynamics 365 har Microsoft re-designet deres tidligere forretningssystemer (såsom C5, NAV, AX og CRM) og udviklet en online forretningsløsning, som giver en masse nye muligheder for at arbejde mere effektivit og automatisere arbejdsgange med helt nye applikationer, som Power BI, Flows, og Microsoft Contana Machine Learning.

Få mere at vide om Microsoft Dynamics 365