Softwareudvikler, frontends

- med lyst til at arbejde med de nyeste teknologier, værktøjer og metoder

Hos GoApplicate A/S fortsætter succesen. Vi har en solid økonomi, er i vækst og har spændende planer for fremtiden. Vi arbejder for en bred portefølje af kunder med interessante opgaver inden for kundespecifik softwareudvikling, og det er kendetegnede for vores virksomhed, at vi opbygger langvarige kunderelationer, hvor vi arbejder med et mix af nyudvikling og vedligeholdelse.

Er Continuous Delivery noget for dig?

Til spændende nye kunder og projekter søges en teknologisk stærk frontendudvikler med værktøjskassen i orden og erfaring med at udvikle forretningskritiske løsninger til ambitiøse kunder. I et full-blown Continuous Delivery setup arbejder vi bl.a. med værktøjer som TeamCity, GitHub, GitFlow, Octopus, Jira, Zephyr og Slack.

Du har netop lyst til at udvikle software, der oversætter komplekse forretningsprocesser til IT. Software som blandt andet igennem effektive workflows og bedre overblik understøtter vores kunders arbejdsprocesser og evne til at tage beslutninger.

Faglighed i højsædet, stort engagement og højt til loftet

Du vil blive en del af en ambitiøs og professionel virksomhed med højt til loftet og fokus på det personlige engagement og initiativ samt en unik tilgang til opgaverne og vores kunder. Vores kultur er præget af åbenhed, humor og dialog i en afslappet jordnær atmosfære.

Som en del af et scrum team kommer du til at arbejde med alle aspekter af udviklingsprocessen. Du arbejder in-house, men har dagligt tæt kontakt med kunderne i forbindelse med afklaring, funktionalitet og implementering.

Sammen med dit team forventes du at bidrage til optimering og forbedring af vores agile og lean-baserede arbejdsprocesser, og stræber ligesom os, efter hele tiden at blive bedre til det du gør. Man kunne også sige at "du elsker god kode". Og du er naturligvis nysgerrig og brænder for at hjælpe vore kunders forretning via ny teknologi

Vores forventninger til dig

Du har først og fremmest indgående kendskab til C# og .NET samt flair for applikations design og brugervenlighed. Derudover tænker vi, at du måske kan sige "tjek" til nogle af nedenstående punkter:

  • Har prøvet at lave wireframes og mockups i samarbejde med kunden
  • Er stærk i HTML5 og CSS (SASS), JavaScript, Ajax, JSON
  • Kendskab til Responsive Designs og Bootstrap
  • Kendskab til AngularJS (1+2), TypeScript (eller lignende frameworks)
  • Erfaring med udvikling af frontends baseret på REST API'er.
  • Erfaring med applikationsudvikling baseret på ASP.NET MVC og C#
  • Det kunne være en fordel hvis du kender til Content Management Systemer og Portalløsninger
  • Du har en uddannelse som ingeniør, datalog eller lignende
  • Du taler og skriver flydende dansk

Hvad har vi at byde på?

GoApplicate er en virksomhed med et uformelt arbejdsmiljø hvor hensynet til den enkelte medarbejder er højt prioriteret. Der er kort vej fra beslutning til handling og du får rig mulighed for at bidrage til virksomhedens fortsatte strategiske og forretningsmæssige udvikling. Du få 34 meget erfarne, ambitiøse og veluddannede kolleger der konstant søger grænserne for personlig og faglig udvikling, men samtidig ligger vægt på at have det sjovt og godt med hinanden. Vi tilbyder pensionsordning, sundhedsforsikring, flekstid, massageordning, lækker kantineordning, firmaarrangementer og meget mere

Vi glæder os til at høre fra dig

Ansøgning vedlagt CV og relevante bilag sendes til CEO Jess Kristensen på e-mail jk@goapplicate.com som også kan kontaktes på 87433400 vedrørende eventuelle spørgsmål til stillingen.