Fem gode grunde til at vælge GoApplicate

1. Specialister med lang og bred erfaring

Vi har snart 15 års erfaring som samarbejdspartner for både små og store virksomheder inden for brancher så som energi og miljø, forsvaret, industri og offentlige virksomheder. Vores medarbejdere har i gennemsnit 10 års erfaring med at udvikle kundespecifik software. GoApplicate er 2 år i træk kåret som Gazelle virksomhed af Børsen.

2. Vi tænker i helheder 
- løsninger der fungerer i praksis

Vi er en god blanding af ingeniører, der er teknisk og praktisk orienterede, og dataloger, der mere tænker i arkitektur og brugervenlighed. Med det miks kommer vi hele vejen rundt om en problemstilling, så den løses bedst muligt.

3. Nærhedsprincippet:
Vi laver software med jer, hos jer

Alle vores projekter bygger på det grundlag, at I vil se os dagligt eller meget ofte. Det svære i softwareudvikling er at forstå behov og problemstillinger korrekt, og det gør man erfaringsmæssigt bedst ved at være tæt på hinanden gennem hele projektforløbet.

4. Vi reducerer din udviklingstid

Det altoverskyggende mål med vores arbejde med Lean er at reducere udviklingstiden og hele tiden blive ved med at gøre det. Vi skal være hurtigere i morgen, end vi var i går. Det gør, at dine produkter kommer hurtigere på markedet. Test os.

5. Forretningsforståelse fremmer udviklingskvaliteten

Alle udviklere hos GoApplicate fokuserer ikke bare på arkitektur og kode, men arbejder også med både kunder, økonomi, og projektledelse. Som teammedlem er man derfor ansvarlig på lige fod med sine kollegaer. Det betyder, at alle har en høj grad af forståelse for den enkelte kundes behov og problemstillinger, og resultatet er en høj grad af fokusering og kvalitet i alle løsninger.

Vi har samarbejdet med GoApplicate i mange år. Virksomheden har altid været en kompetent og professionel partner.

Henrik Ibsen, afdelingschef, Terma

GoApplicate har være en vigtig spiller i etableringen af DRS. De har professionelt arbejdet med vores store IT setup. I øvrigt blev den store løsning leveret til tiden

Henrik Als, Teknisk Direktør, Dansk Retursystem