GoApplicate som arbejdsgiver

GoApplicate har igennem mere end 15 år været etableret leverandør af IT løsninger til mellemstore danske erhvervsvirksomheder. Vores langvarige relationer til vores kunder er fundamentet for virksomheden og kan alene bestå grundet vores stabile og trofaste medarbejderstab.

Som ansat hos GoApplicate har man mulighed for at prøve kræfter med forskellige typer opgaver. De fleste medarbejdere er fast knyttet til en kunde eller et projekt igennem en længere periode, men har herudover mulighed for at indgå enten som ekspert på et område på tværs af hele organisationen eller som en fleksibel resurse på et af vores mindre kunde-teams.

Medarbejere hos GoApplicate bliver i vid udstrækning hos os i mange år. Det vidner om en virksomhed, som ikke alene er kendetegnet ved tryghed, men som også konstant giver nye udfordringer.

Vores tilgang til udvikling baseret på Lean softwareudvikling og agile metoder, herunder Scrum, kombineret med et konstant ønske om at hjælpe vores kunder til at tænke strategiske forretningsmodeller ind i deres løsninger, giver udviklerne ikke alene en unik mulighed for at udfordre de tekniske muligheder, men også en god mulighed for at lære mere om kundernes forretning og strategiske udfordringer.

Er du til noget nyt?

GoApplicate har altid forsøgt at prøve noget nyt. Vi var de første der tog LEAN ind som en del af en software udviklingsproces. Og vi er førende indenfor anvendelse af strategisk risiko styring i IT projekter.

Også på det tekniske område er vi med fremme. Senest var vi nogle af de første til at implementere en løsning på Microsoft Azure platformen, og er i dag en af de få Azure Black Belt partnere hos Microsoft.

Oplevelser i verdensklasse

Som medarbejder hos GoApplicate får du også mulighed for nogle oplevelser udover det sædvanlige.

Således har vi haft ture til 24-timer Le Mans løbet, Formel-1 løbet i Monza i Italien, skitur til Norge, tur til Pragh, whisky-smagning i Skotland.

Alle ture hvor vi har kombineret det faglige indhold med socialt samvær og en god oplevelse.

Medarbejderne er i centrum

Som medarbejder er du virksomhedens største aktiv. Derfor er dit velvære vigtigt for os, og vi tilskynder vores medarbejdere til konstant at tilegne sig ny viden.