Medarbejdere

Her følger et overblik over GoApplicates kompetente medarbejdere samt mulighed for at komme tættere på den enkelte.

Jess Kristensen

CEO

Læs mere

Jess Kristensen

Jess startede GoApplicate i 1999 og er virksomhedens ejer og bestyrelsesformand. I fritiden er Jess aktiv både på cyklen på landevejene omkring hjemme i Hornslet og på jagtturer. Jagt er Jess’ store passion. Han har et stykke jagt i Rold Skov sammen med et par kammerater. Her nyder han naturen og intensiteten på jagten – og han har flere gange nedlagt kronvildt. Jess og hans kone Britta sætter begge stor pris på god mad og rødvin. De nyder gerne et veltillavet måltid bl.a. tilberedt af det hjembragte vildt.

×

Bo Frederiksen

Projektleder

Læs mere

Bo Frederiksen

Bo Frederiksen er ansat som projektleder. Bo er uddannet datalog og har over 15 års erfaring som projektleder. Han kommer fra en stilling hos Per Aarsleff A/S og har tidligere været ansat hos Mjølner Informatics A/S.

×

Flemming Knap

Softwareudvikler & Projektleder

Læs mere

Flemming Knap

Flemming er softwareudvikler og har været med hos GoApplicate siden virksomhedens start. Han har gennem årene arbejdet på et bredt udvalg af projekter og arbejder i dag med både udvikling, vedligehold og drift for en større kunde i logistikbranchen. Før tiden hos GoApplicate har Flemming været ansat i andre softwarehuse og har arbejdet med software udvikling gennem hele sin erhvervskarriere. Han har bl.a. været udstationeret på et stort udviklingsprojekt i Canada over en periode på ca. 2 år. Fritiden bruger Flemming hovedsagelig på sit gamle hus fra 1864 samt lidt hyggefodbold med vennerne.

×

Kirsten Holm

Test og Risk Manager

Læs mere

Kirsten Holm

Kirsten er Test og Risk manager og har været hos GoApplicate siden 2010. Hun er bl.a. ansvarlig for at videreudvikle virksomhedens kvalitetssikring, Test- og Risk Management system. Kirsten har stor erfaring på området, som hun har arbejdet med gennem hele sin karriere. Kirsten bor i en andelsforening/bofællesskab på Djursland, hvor hun bl.a. er aktiv i bestyrelsen samt til de fælles aktiviteter. I fritiden nyder Kirsten desuden at vandre og er med i en vandreklub. Hertil kommer en årlig vandretur i Norges ældste nationalpark Rondane.

×

Torben V. Blach

Projektleder

Læs mere

Torben V. Blach

Torben er projektleder og har været hos GoApplicate siden februar 2015. Torben er uddannet datalog og har en bred erfaring som projektleder. Torben arbejder for et bredt udvalg af kunder herunder en biludlejningsvirksomhed Torben bor i Hornslet nord for Aarhus sammen med sin kone og deres to børn. Han nyder både at løbe og cykle i naturen omkring Hornslet samt at gå ture med familiens to hunde. Torben er desuden meget engageret i lokalsamfundet bl.a. som bestyrelsesmedlem i den lokale Sparekasse samt i biograf og kulturhuset Kom-bi.

×

Allan Linnau

Systemudvikler

Læs mere

Allan Linnau

Allan blev pr. 1. marts 2016 ansat som Systemudvikler hos GoApplicate, hvor han er tilknyttet et team til vores storkunde. Allan er uddannet ved Ingeniørhøjskolen Aarhus i 2006 og har de sidste 10 år arbejdet ved Terma, hvor han har arbejdet med kritisk software udvikling. Han er lige flyttet ind i et nybygget hus i Skødstrup sammen med sin kæreste og to børn, og er allerede blevet rigtig glad for området. Allan er også brandmand ved stationen i Lystrup, så hvis han pludselig forlader sin stol, er der er god grund til det. Med job og to små børn er der ikke meget tid tilbage i hverdagen, men Allan er begyndt at interessere sig for sejllads, og han er så småt ved at spore sig ind på hvilken gren af den våde hobby der kunne dyrkes.

×

Arne Madsen

Systemudvikler

Læs mere

Arne Madsen

Arne er systemudvikler og har været i it-branchen fra før PC’erne kom på markedet. Han har været hos GoApplicate fra sommeren 2015 og arbejder på flere forskellige centrale applikationer for en af GoApplicate’s gode kunder. Arne bor i Hasselager. Han rejser gerne vidt omkring, hvor han således ofte kan kombinere rejserne med sin store interesse for fotografering og dykning.

×

Brita Ngum Che

Forplejnings- og administrativ medarbejder

Læs mere

Brita Ngum Che

Brita har været hos GoApplicate siden januar 2017. Brita har ansvar for forplejning og en del administrative opgaver. Hun tager bl.a. ansvar for kantinemaden,forskellige praktiske opgaver samt søgning og opdatering af diverse profiler som er relevante for virksomheden. Hun er Dansk-Camerooner, som kom til Danmark fra Cameroon i år 2000 og bor i Viby J med sine børn. Brita har baggrund inden for biokemi og molekylærbiologi og har taget en Ph D ved Aarhus Universitet i Food Science. Derhjemme elsker familien at eksperimentere med mad og musik samt bruge tid på børnevenlige arrangementer og tvært-kulturelt netværk. Brita skriver i sin fritid, og når tid tillader det, afstresser hun med boksning og styrketræning.

×

Christopher Harrison

Marketingansvarlig

Læs mere

Christopher Harrison

Christopher er ansat hos GoApplicate i 2016 som marketingansvarlig. Han er uddannet Cand. Mag. fra 2008, og hos GoApplicate arbejder han bredt med markedsføringsopgaver og relationsopbygning. Christopher bor i Brabrand ved Aarhus sammen med sin kone og deres to børn. Han har stor interesse for livemusik og i fritiden nyder han at gå til koncerter i mange forskellige genrer. Det kan være både til Northside festival med sin kone, til dødsmetal med gutterne eller jazz med sin onkel. Den meste musik – med undtagelse af pop – har hans interesse. I 2000 startede han en lille foldboldklub op sammen med nogle venner fra tiden i folkeskolen, og han spiller fortsat ugentligt med gutterne på serie 5 holdet.

×

Claus Bech

Systemudvikler

Læs mere

Claus Bech

Claus er systemudvikler og kom til GoApplicate i foråret 2014. Claus har en lang relation til en biludlejningsvirksomhed, som netop er blevet kunde hos GoApplicate. Claus valgte således at flytte med, da kunden skiftede leverandør. Claus bor i Annisse Nord nær Helsinge i Nordsjælland sammen med sin kone og deres tvillinger på næsten 17 år. I fritiden spiller han fodbold om sommeren, badminton om vinteren og kører mountainbike i Grib Skov, når vejret er til det. Hertil kommer den daglige pasning af den selvudgravede 8.000 liter store havedam, hvor flere af fiskene har samme alder som havedammen, hvilket vil sige 18-19 år. Det er ret godt gået, når man tager i betragtning, at dammen flere gange har haft besøg af fiskehejrer. Claus har nu sikret dammen mod hejrer. ”Det er ikke pænt, men det virker,” som Claus siger.

×

Claus Skydt

Systemarkitekt

Læs mere

Claus Skydt

Claus blev ansat hos GoApplicate i 2008 som systemudvikler og systemarkitekt. Han arbejder på et bredt udvalg af virksomhedens kunder. Claus bor i Galten sammen med sin kone og deres to børn på otte og 12 år. I sin fritid sætter Claus pris på fart og motion - og gerne sammen med børnene. Motionen foregår oftest med cykling 10 til 20 km på landevej. Når der skal mere fart på, går Claus til rallyløb fx på JyllandsRingen eller følger sønnen, som kører ATV fire-hjulet crosser på de omkringliggende marker.

×

Erik Juul Hansen

Softwareudvikler

Læs mere

Erik Juul Hansen

Erik er softwareudvikler og har været med hos GoApplicate siden virksomhedens start. Han har gennem årene arbejdet på et bredt udvalg af projekter bl.a. inden for rumindustrien. Gennem de seneste år har Erik arbejdet med både udvikling, vedligehold og drift for en større kunde inden for logistikbranchen. Den sparsomme fritid bruger Erik sammen med familie hjemme i det sydlige Aarhus, og når tiden tillader det, ser Erik gerne sport på TV.

×

Jan Nielsen

Systemudvikler

Læs mere

Jan Nielsen

Jan blev ansat hos GoApplicate i 2016 som systemudvikler. Han er uddannet Cand. Scient, datalogi fra 2005 og hos GoApplicate arbejder primært for en af virksomhedens store kunder. Jan bor i Hasle med sin kæreste, og de går begge til kajakroning i Marselisborg Kajak Club. Jan er desuden noget af en filmnørd, og han har bl.a. været biografoperatør i seks år ved siden af studier og arbejde.

×

Jesper Nørgaard Lauritzen

Systemudvikler

Læs mere

Jesper Nørgaard Lauritzen

Jesper er systemudvikler hos GoApplicate, hvor han primært arbejder med udvikling af ny funktionalitet til en af GoApplicates store kunder. Jespers fritid går ofte med at renovere det nyindkøbte hus i Galten, hvor han arbejder på diverse gør-det-selv opgaver. De ledige stunder fra husprojektet bruger Jesper primært på at dyrke sin fascination af japansk kultur. Jesper er jo, som han selv siger, en it-nørd, så han finder mange spændende ting om Japan på nettet, ligesom han har været i Japan et par gang og planlægger at skulle det igen. Han har desuden prøvet kræfter med at lære det japanske sprog, hvilket er noget af en udfordring og kræver mange års træning – og helst sammen med nogen, som kan sproget.

×

Jesper Risager Jensen

Softwareudvikler

Læs mere

Jesper Risager Jensen

Jesper har været softwareudvikler hos GoApplicate siden januar 2013. Han arbejder i dag på udviklingen af handelsplatformen for en stor kunde. Ved siden af arbejdet hos GoApplicate har Jesper egen virksomhed, hvor han holder foredrag og workshops om softwareudvikling og har egne mindre kunder. Den sparsomme fritid bruger Jesper sammen med sin kone og deres femårige søn hjemme i Hinnerup. Sønnen og Jesper har en fælles interesse for at spille PlayStation og PC. Ellers nyder Jesper også den årlige skitur med kammeraterne samt dyrker sin interesse for foldbold, golf og dans.

×

Karsten Mærkedahl

Softwareudvikler

Læs mere

Karsten Mærkedahl

Karsten er uddannet civilingeniør fra Århus Universitet, og har siden 2006 arbejdet med en bred vifte af projekter - mest centreret omkring data opsamling og integration. Derhjemme går tiden gerne med at sidde foran computeren, når ikke den bruges med kæresten og datteren.

×

Kasper Raabymagle Olsen

Systemudvikler

Læs mere

Kasper Raabymagle Olsen

Siden 2007 har Kasper været systemudvikler hos GoApplicate. I dag arbejder han med centrale dele af softwaren for en af GoApplicates store kunder. Kasper cykler dagligt de otte km fra lejligheden på Trøjborg til arbejdspladsen i Lystrup, og der skal mindst 30 cm sne til, før Kasper lader cyklen stå og tager bussen. Fritiden går primært med familiens kommende husbyggeri i Skødstrup, hvor Kasper og hans kæreste selv har tegnet huset og for tiden arbejder på el-planen. Som på Kaspers arbejde foregår planlægningen også her til mindste detalje. Intet er overladt til tilfældighederne.

×

Kevin Peter Johansen

Softwareudvikler

Læs mere

Kevin Peter Johansen

Siden 2011 har Kevin været softwareudvikler hos GoApplicate. Han arbejder i dag både med udviklings- og supportopgaver. Fritiden bruger Kevin sammen med sin kone og deres tre børn på fire, otte og 10 år. De hygger sig gerne med deres venner, hvor flere har børn på samme alder. Kevin cykler dagligt de 10 km fra hjemmet i Aarhus midtby til Lystrup, og der skal isslag til for, at Kevin tager bilen. Når vi runder 1. september går Kevin desuden i NFL-mode og ser gerne så mange kampe som muligt gennem sæsonen. Han spiller også NFL Fantasy Football med og mod kammeraterne. Deres interne battle afgøres ud fra resultaterne i de spillede kampe i ligaen. Her gælder det om at være up to date med ligaen, og det er Kevin.

×

Kim Højgaard-Hansen

Softwareudvikler

Læs mere

Kim Højgaard-Hansen

Kim er softwareudvikler og kommer fra Prevas A/S, hvor han også har fungeret som software udvikler.

×

Klaus Bo Larsen

Systemudvikler

Læs mere

Klaus Bo Larsen

Klaus Bo er systemudvikler og har været hos GoApplicate siden sommeren 2015. Han er uddannet Cand. Scient i fysik og datalogi fra 1990 og PRINCE2 certificeret. Klaus Bo bor i Viborg og i fritiden er han ivrige kajakroer. Han er sammen med sin kæreste med i kajakklubben i Norsminde. Klaus Bo nyder desuden ture på sin motorcykel og tager gerne mc’en på arbejde i sommerhalvåret.

×

Kåre Lund

Scrum Master

Læs mere

Kåre Lund

Kåre Lund er ansat som scrum master. Kåre er uddannet datamatiker og blev certificeret scrum master i 2007. Han kommer fra en stilling som udviklingskonsulent hos Aros IT og har tidligere været ansat hos  bl.a. EG Data Inform og ditmer a/s. Kåre bor i Tranbjerg med sin kone og tre teenagepiger, hvor han fungere som formand i andelsboligforeningen. Kåre er ”bidt af en gal fodbold” og har bl.a. trænet børn og unge i den lokale idrætsforening siden2009. Her får han både kontakt til fodbolden og testet sine pædagogiske kompetencer. Når kroppen ellers tillader det, ynder Kåre også at løbe en del.

×

Lars Højsgaard

Systemarkitekt

Læs mere

Lars Højsgaard

Lars er systemarkitekt og har været med fra starten hos GoApplicate. Han har gennem årene arbejdet med et bredt udvalg af opgaver. Fra udvikling af software til radarudstyr og selvbeskyttelse til kampfly til supportsoftware til vindmøller. I dag er han ansvarlig for serverdelen på løsningen til en af GoApplicates store kunder. Fritiden bruges med familien hjemme i Hjortshøj, hvor der bl.a. laves honning på egne bistader. Lars er således altid leveringsdygtig i frisk honning. Lars’ anden store interesse er at flyve svævefly, og han har sin egen lille maskine. Han kalder det sejlsport i 3D. Det handler om at kunne læse vejret samt bruge sit instinkt, sin erfaring og taktiske kunnen. Tidligere fløj han en del konkurrencer, og han har faktisk vundet alle dem, han har deltaget i. I dag er der ikke længere tid til konkurrencer men mere ”hyggeflyvning”.

×

Lars Tørslev Jensen

Softwareudvikler

Læs mere

Lars Tørslev Jensen

Kommer med en Bachelor i Engineering, og efter en tre måneders projektansættelse hos GoApplicate, er vi glade for, at kunne bytte det med en fastansættelse.

×

Malik Hejle Taaning

Systemudvikler

Læs mere

Malik Hejle Taaning

Malik er systemudvikler og blev ansat hos GoApplicate i sommeren 2015. Han er uddannet ingeniør fra 2009 og certificeret Scrum Master. Hos GoApplicate arbejder Malik primært på et af virksomhedens store projekter. Malik bor i Hadbjerg sammen med sin kone og deres to børn og tager gerne del i det lokale liv i området. I fritiden nyder han det fysiske arbejde i haven med små og store projekter - alt fra legehus til køkkenhave og gerne sammen med sine børn.

×

Michael Dalgaard Jepsen

Softwarearkitekt

Læs mere

Michael Dalgaard Jepsen

Michael er softwarearkitekt og har været hos GoApplicate siden foråret 2015. Han er uddannet Cand.scient., datalogi fra 2005, og hos GoApplicate arbejder han primært for en af virksomhedens store kunder. Michael bor i Spørring og hygger sig i fritiden sammen med familie og venner. Han er lidt af en film og spil nørd og spiller gerne Adventure Fantasy online.

×

Mogens Sørensen

Softwareudvikler

Læs mere

Mogens Sørensen

Mogens har været hos GoApplicate siden 2006 som softwareudvikler. Han har gennem årene været vidt omkring i de projekter, han har arbejdet på, og har bl.a. udviklet software til medicinsk udstyr. Mogens arbejder i dag på handelsplatformen til en stor kunde i energisektoren. I fritiden slapper Mogens af hjemme i huset i Egå og tager gerne cyklen, når han skal en tur ind til centrum. Mogens er med i bestyrelsen i den lokale ejerforening, hvor han bl.a. bokser med at minimere følgerne af byggesjusk ved byggeriets opførelse.

×

Niels H. Bock

Softwareudvikler

Læs mere

Niels H. Bock

Er softwareudvikler, og kommer fra Danske Bank, hvor han i en årrække har arbejdet som softwareudvikler.

×

Per Busch Ibsgaard

Test og kvalitetssikring

Læs mere

Per Busch Ibsgaard

Per har siden 2012 arbejdet med test og kvalitetssikring af de løsninger, GoApplicate udvikler til kunderne. Per har fokus på planlægning, styring og eksekvering af testopgaver i forbindelse med kunde releases. Per har også fokus på at få stillet de nødvendige spørgsmål, som gør, at en opgave er løst korrekt. Fritiden går primært sammen med familien hjemme i Hammel, hvor de to døtre på fem og syv transporteres til/fra både spejder, håndbold og springgymnastik. Per får også selv tid til at gå til spinning og svømning samt til at nyde naturen på dejlige gåture i de omkringliggende skove.

×

Robert Rosborg

Softwareudvikler

Læs mere

Robert Rosborg

Robert har været softwareudvikler hos GoApplicate siden juni 2014og arbejder primært med klientdelen til en stor kunde i energisektoren. Hovedparten af fritiden bruger Robert med familie hjemme i Randers, hvor han bor med sin kone og deres to børn på tre og fem år. Robert har spillet badminton i over 30 år, men en skade tvang ham til at skifte sportsgren. Nu kører han i stedet lange ture på mountainbike sammen med kammeraterne i den lokale klub samt bruger weekender og fridage på den nærliggende golfbane.

×

Stefan Christensen

Softwareudvikler

Læs mere

Stefan Christensen

Stefan er softwareudvikler og har været hos GoApplicate siden 2012. Han arbejder primært på klientdelen til løsninger til en af GoApplicates store kunder. Stefan bor med sin kone i Skanderborg, og i fritiden er der ofte sport på programmet både som udøver, træner og tilskuer. Stefan har således spillet volleyball siden 1978 – i en årrække på Danmarksserie plan. I dag er han primært træner for det lokale mix-senior hold og bruger ellers kræfter på løb og landevejscykling. Stefans store passion er motorsport, og han er gerne tilskuer både til Le Mans og Formel 1. Stefan har således været til Le Mans de sidste otte år. Han tager oftest turen til Frankrig sammen med et par kammerater og nyder at bo i ”dansker-lejren” arrangeret af Bette K (Tom Kristensens lillebror, Jakob) sammen med andre entusiastiske motorsportstilskuere.

×

Stephan Raaschou Nielsen

Softwareudvikler

Læs mere

Stephan Raaschou Nielsen

GoApplicate har pr. 1 maj ansat Stephan Raaschou Nielsen som softwareudvikler i vores voksende team. Stephan har en M.Sc.C.E, i Computer Engineering fra Aalborg Universitet 2004. Han har siden 2005 arbejdet som softwareingeniør, og har senest arbejdet for Baader Logistix. Stephan bor til daglig i Ry med sin familie. I det omfang tiden tillader det, har Stephan flere interesser, der optager ham. Blandt andet er han glad for at cykle mountainbike i naturen omkring Himmelbjerget. Fotografering er også en hobby, der gennem de seneste år har fået mere og mere opmærksomhed. Dog er det kitesurfing, der tager de fleste af de sparsomme fritimer. Særligt freestyle kiteboarding er Stephans foretrukne aktivitet på bølgerne, hvor frisk vind i kinderne kan kombineres med kreativitet og grænsesøgende udfordringer.

×

Søren Randrup Mikkelsen

Softwareudvikler

Læs mere

Søren Randrup Mikkelsen

Søren Randrup Mikkelsen har siden juni 2015 været ansat som Softwareudvikler hos GoApplicate. Søren har tidligere igennem sit eget konsulentfirma, arbejdet som Software konsulent ved blandt andet Systematic, Calsep A/S og Conceptmaking. Søren har bl.a. stor erfaring med .NET og C# og lange erfaringer med at arbejde agilt, hvilket får ham til at passe lige ind i GoApplicates processer.

×

Thomas C. Johansen

Softwaretester

Læs mere

Thomas C. Johansen

Thomas blev ansat hos GoApplicate i 2016 som softwaretester. Han er uddannet datamatiker fra 1999 og har de sidste fire år arbejdet som fuldtids softwaretester. Hos GoApplicate indgår han virksomhedens test-team, der arbejder på tværs af de forskellige projekter. Thomas bor i Horsens sammen med sin kæreste Stine. I fritiden holder han meget af at være udendørs og tager fx gerne på tur med telt, bruger kræfter på at save brænde til den kommende vinter eller tager en tur på motorcyklen. I ferierne tager Stine og Thomas gerne på storby- kør-selv-ferie eller på trekking og bjergbestigning. Om vinteren løber de både langrend og står på alpinski i Norge.

×

Thomas Gustafsson

Systemudvikler

Læs mere

Thomas Gustafsson

Thomas har været ansat som systemudvikler hos GoApplicate siden 2002. Har arbejder i dag på handelsplatformen til en stor kunde i energisektoren. Thomas bor i Skødstrup med sin kone og deres tre børn på 12, 14 og 16 år. Fritiden går bl.a. med at følge favoritholdet Patriots’ succes i NFL. Ellers studerer Thomas den to-do-liste, som hans kone løbende sætter nye projekter i hus og have på. Thomas er ansvarlig for at gennemføre projekterne - men siger ærligt, at han brænder ikke for gør-det-selv arbejdet, som han brænder for sit job hos GoApplicate. Så på hjemmefronten skrider deadlines med mellemrum.

×

Thomas Tarnow

Systemudvikler

Læs mere

Thomas Tarnow

Thomas er nyansat systemudvikler hos GoApplicate og arbejder på handelsplatformen til en stor kunde i energisektoren. Thomas kommer fra en lignende stilling hos Kamstrup A/S. Thomas bor i Hinnerup med sin hustru og to børn på fire og syv år. I fritiden spiller Thomas elektrisk guitar og dyrker Taekwondo.

×

Jan Højgaard Rasmussen

COO

Læs mere

Jan Højgaard Rasmussen

Jan er tilbagevendt til GoApplicate i en rolle som COO, efter at tidligere have været ansat som projektleder i GoApplicate. Senest har han haft en afstikker til BEUMER, hvor han løste nogle opgaver som IT-konsulent. Men nu er han tilbage i de trygge rammer, og har det daglige ansvar for driften i virksomheden.

×