9. august 2010

GoApplicate indgår aftale med IT-Branchen

GoApplicate har sammen med IT-Branchen indgået en aftalte om at udbrede deres erfaringer med at indføre Lean i softwareudvikling.

GoApplicate har igennem 5 år arbejdet med at skabe begrebsrammen Lean i softwareudvikling. Begrebsrammen tager udgangspunkt i Lean begreberne og anvendes til at styre IT-investeringer. Hvor fokus normalt er på at sikre en softwareleverance, tager GoApplicate udgangspunkt i kundernes IT-investeringer. Dvs. der er ikke kun fokus på at sikre levering i henhold til kundens krav, men at sikre at ændringer og udfordringer håndteres i projektforløbet således at kunden får den rigtige løsning til rette tid.

Rækken af møder består af 4 områder:

  • Hvordan styrer scope både i et projekt
  • Hvordan sikres løbende fremdrift og målstyring
  • Hvordan skaber man synlige visuelle redskaber
  • Hvordan sikrer man et godt kontraktligt samarbejde
Flere nyheder