7. september 2010

GoApplicate trækker fulde huse hos IT-Branchen

Mere end 100 personer var i uge 36 tilmeldt arrangementet: Lean Udvikling og Ledelse: Næste gang skal vi have en bedre kravspecifikation, som fandt sted i København.

De deltagende overværede en humørfyldt forelæsning om projektledelse og om Lean-tilgangens muligheder for at minimere spild. I et godt sammenspil mellem oplægsholderne gik seancen over i de mere tekniske aspekter af Lean, inden arrangementet sluttet af med networking.

Funktionsleder hos TDC Majbritt Gyldengren gav os efterfølgende denne bemærkning med på vejen: "Tak for et super godt arrangement omkring udarbejdelse af leanbaserede kravspecifikationer ved IT-udvikling. Det var et virkelig åbenhjerteligt og professionelt oplæg fra de to foredragsholdere på vigtigheden af effektiv opstart af projekter. Eftermiddagen bød på en god blanding af teori og faktuel erfaring. Og selv om deres fremgangsmåde ikke kan anvendes 100 % i min hverdag, så har det inspireret mig til, hvilke forbedringER vi skal have indført både på kortbanen, men helt klart også mere langsigtet. Jeg glæder mig derfor allerede til næste gang, hvor det handler om indkøb af IT-projekter."

Vi kan oplyse at et identisk arrangement vil finde sted i Århus d. 7. oktober, hvor der stadig er åbent for tilmeldinger. Endvidere opfordrer ITB interesserede til at konsultere IT-Branchens kalender på www.itb.dk for andre Lean-arrangementer.

Flere nyheder

..