Gazelle 2011

GoApplicate er igen i år blevet kåret til Gazelle virksomhed af Børsen. 2010 var endnu et godt år for GoApplicate hvor vi ikke alene fik en positiv vækst og samtidig etablere næste skridt på vores overordnede strategi.

Vi er stolte af og glade for denne kåring, som primært kan tilskrives vores kunder og medarbejdere. Det daglige engagement som vores medarbejdere ligger i arbejdet afspejler sig i en høj kundetilfredshed, som er basis for et langvarigt og gensidig positivt samarbejde.

GoApplicate er blevet en betydningsfuld spiller på markedet for special udviklet software, hvor vi i et tæt samspil med vores kunder formår at skabe den fornødne værdi. Samtidig er dette med at danne et sundt grundlag for den videre fremadrettede strategi.

Hermed et stort tak til kunder og medarbejedere.

Flere nyheder