15. februar 2011

GoApplicate udvalgt til MS Cloud

GoApplicate er i dag en af de meget få virksomheder der har udviklet løsninger til Microsofts Cloud- baserede operativsystem Windows Azure. Og så har vi som den eneste lavet 2 løsninger.

Windows Azure er et cloud baseret operativ system som giver store fordele såvel i forbindelse med styring af trafik, men også i forbindelse med internationale samarbejde, systemer med mange partnere og til overvågning af mange distribuerede enheder.

GoApplicate har udviklet en handelsportal til en offentlig transport myndighed som via løsningen tilbyder køb af deres biletter online. Til en anden kunde har GoApplicate lavet en løsninger der konstant overvåger over 800.000 fysiske enheder i hele verden og indsamler data fra disse enheder til brug for forskellige brugerprofiler.

Vi vil også gerne "løfte" dine behov over på Cloud, og håber du har lyst til at afsætte 3 timer en "Project Foundation" gennemgang, hvor vi med udgangspunkt i en forretningside forsøger at fastlægge investering, tidshorisont, risici og de næste prioriteringer.

Flere nyheder