GoApplicate har for Energi Danmark udviklet en yderst brugervenligt PBA-software for at gøre driften hos den enkelte producent lettere og mindre tidskrævende.

Med markedets bedste PBA-software får du markedets bedste overblik. PBA-softwaren håndterer indmelding og drift på en let og overskuelig måde og omfatter blandt andet spotkørsel, blokbud, reservekraft, regulerkraft og frekvensstyrede reserver. Det bliver således lettere at overvåge og optimere driften af dit anlæg.

I PBA-softwaren er alt samlet ét sted, så du ikke behøver flere programmer eller regneark for at få overblik over eksempelvis KIP-pris samt spotpris og varmebehovsprognose. PBA-softwaren gør det let at danne sig et overblik over anlæggets daglige drift.

Se Energi Danmarks egen præsentation af PBA:

http://www.energidanmark.dk/home_da/raadgivning/produktion-af-el/markedets-bedste-pba-software.aspx

pba

Flere nyheder

..