GoApplicate er igen blevet udpeget som Sølv partner af Microsoft.

 

MS-Silver-Dev1

 

Som Microsoft Partner har GoApplicate være fokuseret på at udvikle software løsninger for vores kunder. Derfor har vi indgået en ny aftalte med Microsoft som partner indenfor Software Development. Microsoft har valgta at tildele GoApplicate sølv status allerede første gang vi udpeges som Development Partner.

Det betyder at vi fra Microsofts side har opnået annerkendelse for det arbejdet vi har lavet hidtil for vores kunder, at man fra Misrosofts side annerkender de kvalifikationer vores medarbejdere har, og vores kunder overfor Microsoft har tilkedengivet deres store tilfredshed med vores arbejde.

Vi håber også i fremtiden at kunne servicere vores kunder med løsninger og glæder os til de kommende år.

Lær mere på Microsofts hjemmeside.

Flere nyheder