God start på langsigtet samarbejde
med Europcar


Europcar er Danmarks største biludlejnings-virksomhed med over 7.000 biler i flåden. Et af kerneområderne i virksomheden er deres bookingsystem, som skal være tilgængeligt, sikker i drift og let at anvende for kunderne 24 timer i døgnet.
For godt et år siden besluttede man hos Europcar at indlede jagten på en ny leverandør til at vedligeholde og videreud¬vikle virksomhedens forretningskritiske it-applikationer - primært bookingsystemet. 

Solide kompetencer og god kemi
I samarbejde med et konsulentfirma blev der således gennemført en proces med det formål at identificere mulige leverandører. Efter dialog med flere mulige faldt valget på GoApplicate. 

"Baggrunden for, at vi valgte GoApplicate var primært, at vi vurderede, at de havde både værktøjerne og kompetencerne til at vedligeholde vores nuværende platform og samtidig rigtig god erfaring med at fremtidssikre forretningskritiske applikationer gennem udvikling og implementering af ny teknologi," fortæller it-chef Jan Husted fra Europcar. Da vi som nævnt ønskede at beholde dele af vores nuværende system "Carla", havde vi behov for en leverandør som kunne udvikle kundetilpasset software, hvilket vi ligeledes fandt hos GoApplicate.

Dertil kom, at vi fra starten oplevede en rigtig god kemi med folkene fra GoApplicate. De havde en realistisk og ydmyg tilgang til opgaven og investere¬de, før vi indgik en samarbejdsaftale, mange timer i at lære vores domæne - og dermed opgaven - bedre at kende."


"Vi oplever, at GoApplicate har opbygget en rigtig god forståelse

for vores forretning og de processer, den indeholder"


AMS-løsning
Teknologisk generationsskifte - Application Management Service (AMS) - er GoApplicates strategiske fokusområde. Her arbejder virksomheden med både drift, support og udvikling af forret¬ningskritiske it-løsninger, hvilket netop var aktuelt hos Europcar. 

Struktur og dokumentation
GoApplicate og Europcar er nu godt i gang med første fase i processen, hvor det primært handler om, at GoApplicate skal opnå en solid indsigt i det nuværende system og dermed i at kunne vedligeholde og opdatere dette. "I første omgang har det som sidegevinst også givet mig et væsentlig bedre overblik over, hvilke opgaver der laves på den nuværende løsning, og vi har fået dokumenteret alle processer m.v.," siger Jan Husted. Det giver også en større sikkerhed i dagligdagen." 

Godt samarbejde
"Vi har fået en rigtig god start på samarbejdet, og det er vores mål, at det skal være langvarigt," siger Jan Husted. "Vi oplever, at GoApplicate har opbygget en forståelse for vores forretning og de processer, den indeholder. De har brugt meget energi på at sætte sig ind i tingene. Vi ser frem til gennem de kommende år at udvikle og fremtidssikre vores it-systemer i tæt samarbejde med GoApplicate."EuropcarPersonaleFlere nyheder