Strategi, gruppearbejde, NFL og hyggeligt samvær


Agendaen var tætpakket og meget varieret, da medarbejderne hos GoApplicate i slutningen af oktober drog på en tredages fællestur til London. 

Der blev brugt mange timer på at arbejde med og diskutere virksomhedens DNA, fremtidige fokusområder og lære sig selv (og hinanden) bedre at kende gennem tænkestilsanalyser. Hertil kom en fælles tur til NFL-kamp på Wembley Stadium suppleret med lækker middag på MASH, shopping, pubbesøg og kulturoplevelser. Det hele krydret med socialt samvær og gode timer med kollegerne.

Andre omgivelser kan fremme processen
"Vi har rigtig gode erfaringer med at tage medarbejderne med ud af huset, når der skal arbejdes med strategi og fremtidsvisioner," siger salgs- og forretningsudviklingsdirektør Claus Mølgaard Jensen fra GoApplicate." Dertil kommer, at det giver rigtig meget på det sociale område at være tæt sammen med sine kolleger i andre sammenhænge end de daglige."

Intensivt gruppearbejde
Den faglige del af turen blev indledt med et oplæg fra Claus Mølgaard Jensen om GoApplicates potentiale, og hvad status vurderes at være i dag. Herefter arbejdede medarbejderne via mindmaps engageret og intensivt med virksomhedens DNA, fremtidige fokusområder, og hvordan målene kan nås. Alt i alt med det formål at komme hjem med en fælles forståelse og være klar til at arbejde aktivt for at flytte virksomheden og kunderne mod de fremtidige mål. 

London-strategiarbejde-web3

Super stemning på Wembley
Et andet af turens store højdepunkter var NFL-kampen på Wembley Stadium mellem Atlanta Falcons mod Detroit Lions. Medarbejderne var på forhånd blevet introduceret til amerikansk fodbold af deres kollega Kevin, som er NFL entusiast. Det var en kæmpe oplevelse at mærke stemningen sammen med de andre 80.000 tilskuere.


London-NFL1-web2


Styrker udvikling og fællesskab
"Vi er kommet hjem med mange gode oplevelser i bagagen såvel fagligt som socialt. Det er værdifuldt både for GoApplicate og den enkelte medarbejder, at vi alle får lov til at involvere os i virksomhedens udvikling." siger systemudvikler Thomas Tarnow fra GoApplicate. "Hertil kommer, at det styrker vores sammenhold, hver gang vi er afsted, hvilket vi har stor glæde af i det daglige arbejde."

Flere nyheder