Opbyg en fremtidssikret,
konkurrenceskabende it-platform
og slip af med virksomhedens tekniske gæld


Virksomheder, som i dag har en it-løsning baseret på en AS/400 platform, må som oftest erkende, at løsningen teknologisk kan blive vanskeligere og vanskeligere at vedligeholde, og at det er svært at tiltrække de nødvendige ressourcer til vedligehold og videreudvikling. Dermed går man glip af effektiviseringsmuligheder og der opbygges teknisk gæld. Samtidig udnytter man ikke nutidens muligheder, der kan bidrage til en forenklet opbygning af ny forretningslogik som kan differentiere virksomheden i markedet og give konkurrencemæssige fordele.

Det kan dog være svært at beslutte sig for,
hvornår tidspunkt for en ny løsning er det rigtige,
og hvilken leverandør man med ro i sjælen kan indgå et samarbejde med!

Hos GoApplicate har vi samarbejdet med flere i logistik- og transportbranchen herunder, en af landets største biludlejningsvirksomheder, om at løse netop den slags udfordringer omkring teknologisk generationsskifte. Løsninger baseret på problematikken omkring teknologisk generationsskifte af forretningskritiske applikationer er GoApplicate's strategiske fokusområde, og her arbejder vi integreret med både drift, support og udvikling af både gamle og nye systemer. Et område som af mange betegnes som Application Management Services (AMS).

teknisk gæld

I samarbejde med GoApplicate er der gode muligheder for
at afvikle virksomhedens tekniske gæld.


GoApplicate skaber et solidt fundament
Vi starter altid samarbejdet med nye kunder op ved at skabe et solidt fundament, hvor vi sikrer at kunne matche dine krav og behov for både drift, support og udvikling. Gennem et af vores lean-inspirerede værktøjer Project Foundation, gennemgår vi i samarbejde med dig hele porteføljen af applikationer, og får det fulde overblik over, hvordan en løsning kan skrues sammen for netop at sikre øget effektivitet og konkurrencemæssige fordele.


100 % fokus på din virksomhed
Hvis du vælger at samarbejde med GoApplicate, har vi 100 % fokus på netop din virksomhed, og vi er anerkendte af vores øvrige kunder for at være til stede i samarbejdet. Vi sammensætter et fast projektteam med både projektleder og udviklere, der passer til den opgave, som skal løses hos jer. Vi har netop indgået et nyt samarbejde med en virksomhed, hvor direktøren ved opstarten gav udtryk for følgende:

"Kemien var god, og det personlige møde var afgørende for vores valg.
Faktisk var en anden leverandør at fortrække baseret på det fremsendte materiale. Men efter møderne var GoApplicate nummer ét.
Vi oplevede en realistisk og ydmyg tilgang til opgaven samt,
at GoApplicate lagde et stort arbejde i opgaven up front."

Minimering af risici
Hos GoApplicate arbejder vi ud fra en projektmodel der tager udgangspunkt i lean og agile principper, som vi har udviklet og fintunet gennem de sidste godt 14 år. Det er vores målsætning at skabe en meget kontrolleret proces, hvor vi ikke tager de store risici. Det sker i respekt for, at vi arbejder med it-systemer, som er forretningskritiske for vores kunder.  Med vores projektmodel sikrer vi således konsistens og integration på tværs af nye og gamle systemer samtidig med, at vi på en meget kontrolleret måde ruller små nye klumper ud i systemet ad gangen, så du får fornyet din teknologi og udviklet din forretning.  

En af vores nuværende kunder i transportbranchen udtaler således:
"I en travl hverdag hvor alle medarbejdere er hængt op,
er det svært at finde tid til at rydde op i teknisk gæld
- et begreb vi har lært af GoApplicate.
Men ved at bruge nogle af deres LEAN-principper og implementere GoApplicate's Application Framework, er vi påbegyndt en god og stabil rejse
mod en sikker og integreret it-fremtid."

Fast økonomi
Økonomisk forudsigelighed er et af grundelementerne i vores måde at arbejde på, så du som kunde kender de månedlige udgifter til drift, udvikling og vedligeholdelse af din it-løsning. Med udgangspunkt i den løsning som skal vedligeholdes og udvikles, udregner vi et fast månedlig fee, som dækker de timer hos dit GoApplicate projektteam, som vi har estimeret skal anvendes på månedlig basis.

Det er det samme team hos GoApplicate som supporterer, vedligeholder og udvikler applikationerne til din it-løsning, hvilket giver mulighed for at arbejde ud fra et helhedsperspektiv, der tilgodeser en effektiv udnyttelse af ressourcer og valg af den rigtige løsning herunder prioritering af drift og udvikling - også på lang sigt.

Velkommen hos GoApplicate
Vi håber at kunne byde dig velkommen hos GoApplicate til en uforpligtende dialog om enten aktuelle behov eller blot fordi, du er nysgerrig efter at høre, hvilke muligheder der findes for at udvikle din it-løsning, og hvilke forretningsmæssige muligheder, det kan give. 

Vores mission er at sikre, at du som kunde altid har den mest optimale it-løsning til understøtning af din forretning, og at du kommer på markedet med de rigtige produkter/services, i den rigtige kvalitet og på det rigtige tidspunkt. Ineffektive arbejdsprocesser og forsinkede produkter/services kan betyde mistede forretningsmuligheder. Vi vil gerne dokumentere, hvilken betydning det kan have for din virksomhed.

Læs mere om teknisk gæld

Flere nyheder