Godt socialt fællesskab
er et stort plus i dagligdagen


Hos GoApplicate er dagligdagen kendetegnet ved høj faglighed og stor fokus på de spændende og udfordrende projekter, som løses for kunderne.

Men også det sociale fællesskab har en høj prioritet hos både ledelsen og medarbejderne. "Det er et område, vi også har fokus på, da det har stor betydning for det daglige velbefindende og den daglige motivation hos os alle," siger salgs- og forretningsudviklingsdirektør Claus Mølgaard Jensen fra GoApplicate.

I den sammenhæng har også de sociale arrangementer for virksomhedens medarbejdere en stor betydning. Det bekræfter projektleder Flemming Knap, som har været hos GoApplicate i 13 år. "Vi laver rigtig mange sjove ting sammen hos GoApplicate," siger Flemming. Det gælder både, når vi tager til Århus Festuge eller holder grillfest med rodeotyr. Og når vi tager på Whiskytur til Skotland, til Le Mans eller på fælles skitur. Det vigtigste er at få gode oplevelser sammen med kollegerne. Det er en styrke - også i det daglige arbejde."

Til oktober drager GoApplicates medarbejdere således på en fælles tur til London med både socialt og fagligt indhold.

Her billede fra fællestur til Skotland.

Skotland-1

Flere nyheder