Ny direktør hos GoApplicate


Claus Mølgaard Jensen har pr. 1. januar overtaget direktørstolen hos softwarevirksomheden GoApplicate. Virksomhedens ejer Jess Kristensen fortsætter som bestyrelsesformand og sætter yderligere fokus på at finde relevante opkøbsemner, som kan gøre GoApplicate til en full service applikationspartner.


Claus Mølgaard Jensen-ny

Claus Mølgaard Jensen har siden april 2014 været salgs- og forretningsudviklingsdirektør i GoApplicate. Han blev uddannet svagstrømsingeniør ved Aarhus Teknikum i 1985 og har efterfølgende taget en HD i organisation og strategi samt i afsætning. Tidligere har han bl.a. arbejdet som headhunter og managementkonsulent hos Abilon Search & Management samt været ansat hos vindmølleproducenten Siemens Wind Power, softwarevirksomheden Futarque og mobiltelefonproducenten Dancall.

Flere nyheder