Danske CEO'er øger fokus på udvikling af IT

20. udgave af "IT i Praksis", som årligt udarbejdes af Rambøll, sætter bl.a. fokus på, at it's strategiske betydning for de danske virksomheder fortsat vokser massivt.

Det bekræftes også i den seneste medlemsundersøgelse fra IT Brancheforeningen i en tid, hvor den amerikanske industrigigant GE melder ud, at de fremover vil være en softwarevirksomhed, som udnytter mulighederne for at indsamle data fra alle enheder - også kaldet Internet of Things - på deres arbejdspladser og bruge disse til at skabe konkurrencemæssige fordele.

Tre indsatsområder der skal styrke konkurrenceevnen
"IT i Praksis" konkluderer, at de danske CEO'er prioriterer følgende tre forbedringsområder, som skal medvirke til at styrke konkurrenceevnen:

- udvikling af it i virksomhedens produkter og løsninger
- styrke og effektivisere virksomhedens kundeservice
- sikre koordinering og prioritering af it-relaterede projekter

Det er netop her, vi tager vores udgangspunkt hos GoApplicate, når vi arbejder med dine it-løsninger. Vi ønsker at forbedre din virksomheds produktivitet, give dig besparelser og øget konkurrenceevne ved at udvikle nye forretningsmodeller og udnytte de teknologiske muligheder tilpasset din virksomhed. Vores tilgang til udvikling og drift er agil, og vi prioriterer på baggrund af lean-principper netop de mest værdiskabende aktiviteter.


tandhjul-rode-web

Lad os investere i din virksomhed
Læs mere her om, hvordan vi hos GoApplicate gerne investerer ressourcer for at lære din forretning bedre at kende og for dermed at kunne udvikle en it-løsning der understøtter netop jeres virksomhed og derved øger konkurrenceevnen. Dansk Retursystem er en af de virksomheder, som i samarbejde med GoApplicate, sikres en løbende udvikling af deres komplicerede it-systemer. Læs mere her

Vi håber, at kunne byde dig velkommen hos GoApplicate til en nærmere dialog.

Flere nyheder