Hurra for Telenor


Børsen fortæller, at Telenor er klar til at investere i en styrket konkurrenceevne ved at opgradere massivt på IT-området. Det glæder os her hos GoApplicate, at en stor koncern, som godt nok ikke er kunde hos os, netop ser de digitale muligheder i en tid, hvor mange bevidst eller ubevidst har overset potentialet.


Mange danske virksomheder står med et uudnyttet potentiale når det gælder øget brug af IT i virksomheden, hvilket er paradoksalt i en tid, hvor vi konstant jagter øget produktivitet og konkurrenceevne. Det bekræfter flere undersøgelser fra både Teknologisk Institut og Dansk IT. 

Samtidig viser både undersøgelser og flere års erfaring bl.a. her hos GoApplicate, at netop de virksomheder som udnytter de digitale muligheder og forstår fremadrettet at følge med udviklingen, opnår betydelige konkurrencemæssige fordele herunder bedre kundeservice, øget produktivitet og flere besparelser, hvilket netop er målene i mange virksomheder.

Gode nyheder i Børsen
Det er derfor med stor glæde, vi kan læse i Børsen, at Telenor har valgt at opgradere massivt på IT-området, fordi de tror på, det kan give dem en konkurrencemæssig fordel. Telenor har ifølge avisen bl.a. valgt at investere i kundetilpassede løsninger, som netop passer til virksomheden og dens behov. Det sker eksempelvis ved at lave nye nyttige tjenester, som udnytter de mange data, som i forvejen findes i virksomheden, til at give kunderne en endnu bedre service.

Lille checkmark

Set fra vores stol er det et vigtigt signal til mange andre danske virksomheder, at vi her har en stor koncern, som aktivt går ud og fortæller om de fordele de ser ved at udnytte de digitale muligheder endnu bedre.

Kundespecifikke applikationer
Hos GoApplicate er det netop også sådan vi ser verden og tilgår samarbejdet med vores kunder. Det er vores erfaring, at de fleste virksomheder vil kunne opnå betydelige fordele ved at bygge kundespecifikke applikationer, som binder de eksisterende standardsystemer sammen, og derigennem effektivisere workflows, skabe bedre overblik, levere hurtigere kundeservice, udnytte data på en bedre måde, minimere fejl m.v.

Velkommen hos GoApplicate
Vi håber at kunne byde dig velkommen hos GoApplicate til en uforpligtende dialog om enten aktuelle behov eller blot fordi, du er nysgerrig efter at høre, hvilke muligheder der findes for at udvikle din it-løsning, og hvilke forretningsmæssige muligheder, det kan give.

Flere nyheder