GoApplicate med hos State of Green

Profilbillede State of Green-web
State of Green blev skabt i 2008 op til klimatopmødet Cop 15 i København. State of Green skal markedsføre danske løsninger inden for energi, klimatilpasning, vand ogmiljø i udlandet.Det handler om at øge eksporten og trække investeringer til landet.

Gennem State of Green kan internationale virksomheder og organisationer blive klogere på udvalgte grønne aktører i Danmark. Danske institutioner og organisationer, der sammen har udviklet en række grønne løsninger inden for energi, klimatilpasning, vand og miljø, er aktive i State of Green og arrangerer bl.a. virksomhedsbesøg i Danmark for internationale beslutningstagere og journalister. Der arrangeres årligt omkring 1.500 besøg.

Målet er at give de internationale besøgende en introduktion til, hvilket land Danmark er samt hvordan hele reguleringssystemet arbejder hen imod, at Danmark skal være fri af fossile brændstoffer i 2050. I det ligger der fx at vindmølleudbygningen i Danmark skal gå fra de nuværende godt 25 % til 50 % i 2020.

GoApplicate har gennem flere år arbejdet tæt samme med flere kunder på det grønne område som eksempelvis Dansk Retursystem, Energi Danmark og Vestas.

Se GoApplicates profil på State of Green her

Flere nyheder