Kender du det…
Når jeres interne it-projekt endnu en gang bliver forsinket!


I har sat et større it-udviklingsprojekt i gang
men bliver igen og igen overhalet af drifts- og supportopgaver,
som skal løses her og nu…

Mange virksomheder står i den situation, at deres it-løsning er opbygget gennem mange års knopskydning uden at være tilstrækkeligt dokumenteret. Løsningen er i dag teknologisk forældet og er blevet vanskeligere at vedligeholde, da det er svært at tiltrække de nødvendige og rigtige ressourcer til både drift og videreudvikling. 

Det kan være svært at frigøre interne ressourcer til udvikling,
og man er dybt afhængig af enkelte nøglemedarbejderes kompetencer og tid…

Dermed går mange glip af potentielle effektiviseringsmuligheder og udnytter ikke nutidens teknologiske muligheder, der kan differentiere virksomheden i markedet og give konkurrencemæssige fordele.

Vi kender det
Hos GoApplicate kender vi netop din problemstilling, da vi samarbejder med et bredt udsnit af kunder, som netop også har stået i en tilsvarende situation.  Vi har strategisk fokus på kunder, der har behov for hjælp til et mix af drift, support og udvikling af det samlede applikationslandskab - også kaldet Application Management Services (AMS).


teknisk gæld-2

80 % standardsoftware og 20 % krydderi,
som vi specialudviklier præcist til din virksomhed...


Vi fokuserer på de 20 %, der gør en forskel for din forretning

Med udgangspunkt i en lean-baseret tankegang udvikler vi kundespecifikke løsninger der, hvor standardsystemerne ikke rækker længere eller der, hvor din virksomhed har behov for en specialløsning, som giver en ekstra konkurrencemæssig fordel. Vores erfaring viser, at der er store fordele i at udvikle kundespecifikke applikationer, der udvider potentialet i standardsystemerne. Det sker i kraft af mere effektive workflows, bedre udnyttelse af data, større overblik m.v.  Vi anvender naturligvis standard software så langt som muligt. Det er ofte en 80/20 fordeling, som gælder for de løsninger, vi implementerer

Vi går gerne en mil i dine sko
Hos GoApplicate har vores medarbejdere tilsammen en bred erfarings-pallette fra forskellige brancher, som vi drager nytte af hos alle kunder. Vi går gerne en mil i dine sko for at lære din forretning bedre at kende for dermed at kunne præsentere den rette løsning, som skaber værdi for dig hurtigst muligt. Vi er anerkendte for at være ukomplicerede og nemme at arbejde sammen med, og vi tilgår alle opgaver med stor ydmyghed og i respekt for, at vi er inde og arbejde med områder, som har stor forretningsmæssig betydning for din virksomhed.

teknisk gæld software

Velkommen hos GoApplicate
Vi håber at kunne byde dig velkommen hos GoApplicate til en uforpligtende dialog om enten aktuelle behov eller blot fordi, du er nysgerrig efter at høre, hvilke muligheder der findes for at udvikle din it-løsning, og hvilke forretningsmæssige muligheder, det kan give.

Vores mission er at sikre, at du som kunde altid har den mest optimale it-løsning til at understøtte din forretning, og at du kommer på markedet med de rigtige produkter/services, i den rigtige kvalitet og på det rigtige tidspunkt. Ineffektive arbejdsprocesser og forsinkede produkter/services kan betyde mistede forretningsmuligheder. Vi vil gerne dokumentere, hvilken betydning det kan have for din virksomhed.

Flere nyheder