Kunderne efterspørger besparelser og øget produktivitet

Den seneste medlemsundersøgelse fra IT-brancheforeningen understreger, at de danske virksomheder primært ønsker at opnå øget produktivitet og lavere omkostninger, når de vælger at udskifte, opgraderer eller videreudvikle deres it-løsninger.

Udnyt mulighederne
Flere undersøgelser viser samtidigt, at netop de virksomheder, som formår at udnytte den hastighed, hvormed teknologier udvikler sig, står stærkere i konkurrencen med kollegerne i branchen.

Det er netop her vi tager vores udgangspunkt hos GoApplicate, når vi arbejder med dine it-løsninger. Vi ønsker at forbedre din virksomheds produktivitet, give dig besparelser og øget konkurrenceevne ved at udnytte de teknologiske muligheder tilpasset din virksomhed.

tandhjul-røde-web

Kundespecifikke løsninger
Det er vores erfaring, at de fleste virksomheder vil kunne opnå betydelige fordele ved at bygge kundespecifikke applikationer, som binder de eksisterende standardsystemer sammen, og derigennem effektivisere workflows, skabe bedre overblik, levere hurtigere kundeservice, udnytte data på en bedre måde, minimere fejl m.v.

I udviklingen af nye løsninger ligger vi hos GoApplicate stor vægt på at benytte standard software så langt som muligt. Men det er også et faktum, at man med en standardløsning "blot" kan det sammen som sine konkurrenter. Måske er det ikke altid nok i en konkurrencepræget verden? Vi udvikler derfor kundespecifikke løsninger der, hvor standardsystemerne ikke rækker længere eller din virksomhed har behov for en specialløsning, som giver en ekstra konkurrencemæssig fordel. 

En mil i dine sko
Vi går gerne en mil i dine sko for at lære din forretning bedre at kende for dermed at kunne præsentere den rette løsning, som skaber værdi for jer hurtigst muligt - uanset om det skal være en standard løsning eller den skræddersyede model.
Vi er anerkendte for at være ukomplicerede og nemme at arbejde sammen med, og vi tilgår alle opgaver med stor ydmyghed og i respekt for, at vi er inde og arbejde med områder, som har stor forretningsmæssig betydning for din virksomhed.

Dansk Retursystem
Det har således også været oplevelsen hos Dansk Retursystem, hvor teknisk direktør Henrik Als siden 2000 har samarbejdet med GoApplicate. Henrik Als har gennem alle årene oplevet et kompetent samarbejde med GoApplicate, som har vist stor indsigt i både de tekniske forhold og hele forretningen bag Dansk Retursystem. 

"De data, som håndteres i vores løsning, er meget følsomme," siger Henrik Als. "Det drejer sig om afregninger af pant samt håndtering af systemopsætninger til servicering af forbrugerne og håndtering af udstyr i butikkerne. Systemløsningerne skal derfor være meget robuste således, at der er stor oppetid og samtidig skal systemerne håndtere vores krav til neutralitet og sikkerhed. En til tider kompleks opgave." 

DSC_0477-web
Sikker håndtering
GoApplicate har håndteret alle områder med stor sikkerhed i løbet af de mange års samarbejde. Dansk Retursystems løsning er løbende udviklet med udgangspunkt i at understøtte både nye tekniske og forretningsmæssige muligheder således, at Dansk Retursystem til hver en tid står med en gennemtænkt, tidssvarende og fremtidssikret løsning.

Velkommen hos GoApplicate
Vi håber at kunne byde dig velkommen hos GoApplicate til en uforpligtende dialog om enten aktuelle behov eller blot fordi, du er nysgerrig efter at høre, hvilke muligheder der findes for at udvikle din it-løsning, og hvilke forretningsmæssige muligheder, det kan give.

Vores mission er at sikre, at du som kunde altid har den mest optimale it-løsning til understøtning af din forretning, og at du kommer på markedet med de rigtige produkter/services, i den rigtige kvalitet og på det rigtige tidspunkt. Ineffektive arbejdsprocesser og forsinkede produkter/services kan betyde mistede forretningsmuligheder.

Link til pdf

Flere nyheder