2015 var et godt år for GoApplicate

- det kan du også få glæde af!

2015 var et rigtig godt år for GoApplicate. Forventningerne til 2016 er helt i top, og derfor vil vi gerne starte året med at give dig en lille gave, der sikrer, at du kommer godt opladet ind i det nye år.

GoApplicate vil derfor gerne give dig en Power Bank helt omkostningsfrit.

Alt du skal gøre er, at besøge vores LinkedIn side, klik på "Follow" GoApplicate og så skrive dig op til at modtage gaven her. Så vil vi hurtigst muligt sende dig din helt egen energiforsyning for 2016.*

IMG_2730

I løbet af 2015 er GoApplicate blevet væsentligt styrket som organisation og der er blevet søsat flere nye, store og spændende projekter. Vi har således ansat ikke mindre end 11 nye medarbejdere i løbet af det seneste år. Dette er med til at sikre, at GoApplicate også i fremtiden, er rustet til at fortsætte væksten og levere Better Software Faster.

Vi har i 2015 hjulpet vores kunder** med udvikling af IT-systemer inden for fx booking, faktureringssystemer, tilbuds- og kontraktstyring, produktkonfiguration m.m. Vi har også sat gang i spændende projekter inden for vores kerneområde AMS løsninger (Application Management Service), hvor vi overtager ansvaret for udvikling og drift af centrale kundespecifikke forretningsapplikationer. Du kan læse mere om de spændende cases på vores hjemmeside.

 

*Dette tilbud gælder kun de første 50 nye followers af GoApplicate på LinkedIn, der ikke allerede har modtaget en Power Bank.

** Vores kunder inkluderer blandt andet: Europcar, Energi Danmark A/S, Dansk Retursystem A/S, Emerson Process Management med flere.

Flere nyheder