GoApplicate har ambitiøse vækstplaner

Hos GoApplicate budgetterer man med en stigning i bruttofortjenesten på over 20 % i 2016 og en massiv vækst på bundlinjen. Fundamentet er på plads og de fleste ordrer i hus.

GoApplicate kom ud af 2015 med en bruttofortjeneste på 19,5 mio., hvilket er en vækst på 8 %, samt et mindre fald i resultatet før skat. Resultatet er lidt under det forventede, men samtidigt tegner tallene for 2016 godt. Her er målet, at GoApplicate kommer ud med en markant vækst i både bruttofortjeneste og resultat.

Fortsat investering
"I 2015 har vi med succes fortsat vores investering i videreudvikling af vores interne processer bl.a. inden for projektestimering, test-og risk management samt opstart og eksekvering af nye projekter," siger adm. direktør Claus Mølgaard Jensen fra GoApplicate. "Vi står i dag med et yderst effektivt leveranceapparat, som vi kan anvende til opstart og samarbejde med både nuværende og nye kunder, hvilket er yderst værdifuldt både for kunderne og os."

 

Claus Mølgaard Jensen

Adm. direktør Claus Mølgaard Jensen


Gode erfaringer med Continuous Delivery
GoApplicate har således opbygget gode erfaringer med anvendelse af Continuous Delivery (CD), og de 30 medarbejdere i udviklingsafdelingen arbejder i dag ud fra fælles en målsætning om at praktisere CD både på nye og ældre systemer. "Vores målrettede anvendelse af CD er både meget motiverende for vores medarbejder og samtidig yderst fordelagtigt for vores kunder," siger Claus Mølgaard Jensen. "Vi har taget flere steps i den retning de seneste år gennem vores meget agile tilgang til softwareudvikling og fokus på LEAN principper. Den umiddelbare anledning til, at vi nu er gået 100 % ind i CD er, at det hos en af vores store kunder i energisektoren er altafgørende med en meget kort vej fra idé til kørende software."

Flere større projekter
GoApplicate har gennem de seneste år arbejdet på opstart af flere større projekter, hvilket også har medvirket til at sætte resultatet på bundlinjen under pres. "Vi har fået udbygget samarbejdet med flere af vores kunder og vundet flere rigtig store ordrer," siger Claus Mølgaard Jensen. "Her har vi så også været parate til at se på en justering af timeprisen, hvilket er helt naturligt, når vi taler om projekter med titusindvis af timer. Men samtidigt skaber de store projekter også en solid bund i vores forretning, hvilket er af stor værdi for os."

Store forventninger til 2016
Hos GoApplicate har man store forventninger til 2016, og målet er et resultat pænt over branche gennemsnittet, hvilket også kendetegnede virksomheden for år tilbage. "Vi forventer en stigning i bruttofortjenesten på over 20 % og en omsætning, der vil være den højeste i virksomhedens historie," siger Claus Mølgaard Jensen. "Vi har alle forudsætningerne på plads med en kompetent medarbejderskare, faste kunder, et state-of-the art leverancesystem, en velsmurt marketingmaskine og en solid bunke ordrer, og nu arbejder vi benhårdt på at udvikle og levere værdiskabende løsninger, som effektiviserer vore kunders forretning."

Flere nyheder