Internet of Things (IoT) bliver, af de fleste eksperter, nævnt som en teknologi, der i 2017 vil slå igennem i næsten alle brancher. Men hvad er IoT? Og hvordan skal ens virksomhed lige få glæde af at implementere IoT og hvordan kommer man i gang?

GoApplicate har lavet et whitepaper, der giver nogle opklarende fakta omkring IoT, samt peger på metoder, hvorpå man kan angribe den proces, det er at udnytte teknologien således, at din forretning får den bedst mulige start. Hent IoT whitepaper her.

Hos GoApplicate har vi en lang erfaring med, at hjælpe vores kunder med at optimere forretningsprocesser. I tæt samarbejde med kunderne udvikler vi software der giver effektive workflows og konkurrencemæssige fordele.
Vi vil også gerne hjælpe jer med at finde frem til, hvor I kan udnytte IoT og optimere jeres forretning.

Kontakt os for en uforpligtigende snak om mulighederne.

B.S.F.u.logo
Flere nyheder