Siden Microsoft frigav deres Dynamics 365, har der været megen snak om mulighederne og fordelene ved systemet. Hvis du vil have en kort beskrivelse af løsningen, og de fordele I med Dynamics 365 kan opnå, har vi samlet 10 stærke gevinster her, som kan forklare det simpelt. Først får du her en kort beskrivelse af, hvad Dynamics 365 egentlig handler om.

Microsoft Dynamics 365 er pt den eneste cloud-baserede løsning, der kan dække din virksomheds behov for et CRM og ERP system, samlet på en platform. Kort sagt samler D365 disse løsninger igennem applikationer, som man kan sammensætte alt efter de behov, som den enkelte virksomhed måtte have.

Samtidig kan man nemt udvide ens system, igennem nye apps, uden lange og besværlige integrationsopgaver. Applikationer kan dække områder som:

  • Salg
  • Kundeservice
  • Produktion
  • Finans
  • Marketing
  • Projektledelse

Alle disse applikationer er integreret med de værktøjer du allerede burger, så som Outlook og Excel. Det udnytter den digitale intelligens i alle de handlinger du gør i systemet. Og det bedste er, at det du kan i D365, udvikler sig hele tiden på grund af det dynamiske miljø i skyen.

Her kan du finde 10 af de gode grunde til, at Dynamics 365 er den rigtige løsning for din virksomhed.

Flere nyheder