Det er både meget tidskrævende og et usikkert fundament for din virksomhed.

digitaliseringsraad.nyhed

I bund og grund handler det om at få automatiseret jeres regneark. Det vil i praksis sige, at der skal udvikles en eller flere applikationer, som håndterer de interne processer, som regnearkene er et udtryk for. Det giver større sikkerhed og validitet på alle jeres data, da I dermed kommer ud over, at kun få i virksomheder kender den reelle baggrund for regnearkenes opbygning, der florerer flere versioner af de enkelte regneark, der anvendes forkerte data og I bruger tid på at generere data til regnearkene frem for at reagere på de data, der kommer ud af tallene.

I får hermed en fremtidssikret løsning som løbende kan videreudvikles. En løsning som præcist tilpasses jeres virksomhed og kan udvikles i små steps, så I både kan overskue implementeringen og økonomien. I får samtidig glæde af alle de muligheder, som ligger i den nyeste IT, hvilket kan medvirke til at øge jeres konkurrenceevne og den interne arbejdsglæde væsentligt.

Læs mere om, hvordan GoApplicate hjalp DanTruck (Toyota Material Handling), med at få automatiseret et regneark på 13.000 linjer.

Få flere gode digitaliseringsråd i artiklen 7 gode råd om digitalisering.

Flere nyheder