I mange virksomheder er de data og rapporter som ledelsen skal basere deres beslutninger på gemt i forskellige systemer uden sammenhæng. Det øger risikoen for menneskelige fejl ved udtræk af rapporter og koster i øvrigt en masse tid.

En udfordring hos mange virksomheder er, at manuelle og elektroniske systemer ikke hæng sammen og mange informationer er arkiveret i papirbunker, mapper og ringbind på hylder og i skuffer. Samtidig har man et stort behov for, at flere medarbejdere kan finde de samme dokumenter, behandle dem og efterfølgende videreekspedere en sag, hvilket ikke er muligt i eksisterende systemer.

Ved at samle alle data i ét sammenhængende system, som skabes via en tæt integration mellem de eksisterende systemer, kan ledelsen hurtigt og effektivt hente de data ud, som skal danne baggrund for at træffe de rigtige beslutninger - også på lang sigt. Ved at digitalisere arbejdsprocesserne sikres også, at alle data til hver en tid er opdaterede og ikke afhængige af, at en medarbejder har kunnet afse tid til at indtaste de nyeste data.

På den måde, sikres virksomhedens data, og der vil til hver en tid, kunne trækkes opdaterede rapporter ud. Workflow forbedres og forretningen optimeres.

Se eventuelt her, hvordan GoApplicate hjalp IEC med at få automatiseret deres dokumenthåndtering.

Flere nyheder