Mange virksomheder vil kunne opnå betydelige fordele ved at bygge kundespecifikke applikationer, som binder de eksisterende standardsystemer sammen, og derigennem effektivisere workflows, skaber bedre overblik samt sikre mere valide data til ordrebehandling og produktion. Hermed sikres, at produktionen automatisk får de nyeste data, inden produktionen påbegyndes og ikke arbejder med forældede oplysninger, og dermed risikerer fejlproduktion og dermed følgende risiko for forsinkelse i leveringen

I udviklingen af sådanne løsninger bør man ligger stor vægt på at benytte standard software så langt som muligt tilsat de kundetilpassede funktioner, som netop adskiller din virksomhed fra konkurrenterne.

GoApplicate har i samarbejde med Europcar udviklet applikationer, der er tæt integreret med deres centrale systemer. Dermed får Europcar en indbygget workflow-styring, der giver hurtig mulighed for at få det samlede overblik på alle projekter.

Alle virksomheder, store som små, kan få gevinst af at have adgang til et integreret system, og dermed et automatiseret workflow, hvor data sikres og alle i virksomheden kan få det fulde overblik.

Har I brug for at få styr på jeres workflow? Så kontakt os endelig for et uforpligtigende møde.

Flere nyheder