Offentlige instanser og virksomheder forventer, at IoT vil blive mainstream i 2020. Dette tyder på, at de, der vil være med på forkant, allerede er begyndt at implementere løsninger og få erfaringer med det potentiale IoT giver. Med den fart den digitale økonomi har, tvinger det virksomheder til at tænke i nye og innovative retninger. Alt tyder på, at omfavner man ikke de digitale muligheder, kommer man til at sagte agterud i sin branche, da alle brancher bliver berørt af IoT.

I en undersøgelse, hvor 75 virksomheder i forskellige brancher deltog, alle med afprøvede IoT projekter og erfaring med at integrere IoT i deres virksomheders organisation. Ud fra deres svar, kan vi alle lære meget af deres erfaringer, udfordringer og syn på muligheder i IoT.

I dette whitepaper kan du blive klogere på deres erfaring med:

  1. Hvordan opfattes IoT
  2. Udfordringerne ved IoT
  3. Nye kompetencer i virksomhederne
  4. Visionen omkring IoT
  5. Risikoen ved at ikke investere i IoT
  6. Praktiske bestræbelser for at være på forkant
  7. Ændringer i målgruppen
Her kan du finde dit whitepaper Kan du IoT fordelene?

Skulle du gå med tanker om at anvende IoT til at styrke jeres position i markedet, så tøv ikke med at kontakte os for en uforpligtigende snak. GoApplicate har 15 års erfaring med teknologierne, og deler gerne ud af vores erfaringer.

Mangler du yderligere informationer om IoT, kan du finde andre whitepapers her.


Flere nyheder