Pr. 1. september har GoApplicates CEO og ejer, Jess Kristensen, opkøbt Dynamics AX huset Systemate.

Jess har gennem en længere periode været på udkig efter en virksomhed med stærke ERP-kompetencer, som kunne supplere GoApplicates kompetencer som udviklingshus.

Med opkøbet af Dynamics AX-huset Systemate er den drøm blevet til virkelighed, og vi ser allerede rigtig mange muligheder for at arbejde målrettet med integration mellem ERP og øvrige IT-løsninger hos danske virksomheder, som kan gøres endnu stærkere, og hvor vi kan løfte kundens værdiskabelse både internt og eksternt eksempelvis gennem automatisering.

Ved opkøbet af Systemate kan vi fremover udvikle væsentligt mere fremtidssikrede IT-løsninger, og får helt nye muligheder for at bruge de rette kompetencer til de rette opgaver ved at have alt under samme tag.

Se hele Pressemeddelelsen her.

Flere nyheder