Dansk Retursystem tester nyt afleveringssystem. Med det nye system kan du lynhurtigt komme af med store mængder tomme dåser og flasker og få panten udbetalt med det samme.

Den 3. marts 2018 åbnede en ny afleveringsmulighed i Rødovre Centrum, hvor det er muligt at aflevere op til 300 dåser og flasker på én gang og få sine pantpenge med det samme.

Dansk Retursystem tester det nye koncept Drop & Go for at finde ud af, om forbrugerne er interesseret i at masseaflevere.

Dansk Retursystem udvikler og tester løbende nye afleveringsmuligheder til forbrugerne. I dag kommer 9 ud af 10 emballager retur, og den høje returprocent på 90% ønsker Dansk Retursystem at fastholde og på sigt, måske endda forhøje.

3 x så hurtig

I Drop & Go hælder du de tomme dåser og flasker ned i en sluse, hvorefter de bliver talt automatisk og panten kan blive udbetalt.

Maskinen tæller op til 120 emballager i minuttet! Det er tre gange så hurtigt som flaskeautomater i butikkerne.

GoApplicate har i forbindelse med Drop&go udviklet afregningssystemet, integration til betalingsmodulet, brugergrænsefladen samt dele af den bagvedliggende maskinstyring.

Igennem de sidste 18 år, har GoApplicate været en fast samarbejdspartner med DRS, og vi er stolte af vores lille rolle i at holde Danmark lidt mere rent.

drs.drop&go

Her kan du finde et længere indslag omkring Drop&Go og se hvordan det fungere.

Flere nyheder