Forretningsorienteret projektleder til udvikling af komplekse IT-løsninger

Kunde- og medarbejderansvar for et dygtigt team af ingeniører og dataloger hvor faglighed er i højsædet samt en aktiv rolle en ambitiøs ledergruppe?


GoApplicate A/S har succes, er i vækst og ønsker at styrke organisationen. Vi søger derfor en meget erfaren og forretningsorienteret projektleder der kan bidrage til at udvikle vore kunderelationer og arbejdsmetoder yderligere, men naturligvis først og fremmest, til at kunne levere projekter med effektivitet og præcision. Det er vores mål at levere "Better Software Faster", og ud fra et agilt og lean inspireret tankesæt arbejder vi kontinueret på videreudvikling af vore processer. Et job hos os vil give dig en høj grad af faglige og personlige udfordringer, og du vil blive en del af en ambitiøs og professionel virksomhed med en unik tilgang til opgaverne og vore kunder.

Hvem er vi?

GoApplicate A/S udvikler, vedligeholder og supporterer kundespecifikke forretningskritiske IT-løsninger der er baseret på de nyeste teknologier. Vi er systemintegratorer og specialister i at understøtte komplekse forretningsprocesser med effektive softwareløsninger til mange forskellige brancher. Vi arbejder oftest i meget langvarige relationer med vore kunder, hvor vi har ansvaret for såvel support, videreudvikling og implementering af helt nyudviklede systemer. Vi har desuden et fokus på teknologisk generationsskifte og afvikling af Teknisk Gæld i systemer.

Du elsker kunder....

Som projektleder hos os bliver du forretningsmæssigt ansvarlig over for kunden og kommer til at lede et antal kundespecifikke projekter fra behovsanalyse til stabil drift. Du er i tæt dialog med kunderne, koordinerer og sikrer levering løsninger af høj kvalitet og til aftalte deadlines. Du befinder dig godt i en rolle som rådgiver og formår at være bindeled imellem forretningsmæssig forståelse og den tekniske implementering. Du får personaleansvar for en gruppe af særdeles erfarne ingeniører og dataloger i de projektteams du arbejder med, og kommer desuden til at indgå i virksomhedens ledergruppe. Endvidere kommer du til at bruge en del af din tid på salgsaktiviteter i nært samarbejde med virksomhedens direktør.

Vores forventninger til dig:

 • Du har mindst 6 års erfaring med ledelse af større softwareprojekter fra behovsanalyse til endelig implementering.
 • Du er vant til at skabe relationer og have en selvstændig dialog med kunder.
 • Du er udadvendt, dygtig til at kommunikere og kan formidle tekniske budskaber, måske fra en tidligere baggrund som konsulent/rådgiver.
 • Du har en veludbygget værktøjskasse inden for projektledelse, har et indgående kendskab til lean og agile arbejdsmetoder.
 • Du har en god fornemmelse for hvad der er vigtigt og hvad der ikke er vigtigt, er god til at prioritere og er igennem konstant dialog med projektdeltagere og kunden i stand til at tage rettidige actions og beslutninger.
 • Du sikrer at løsninger af høj kvalitet leveres til det aftalte tidspunkt og må meget gerne have holdninger til og erfaring med systematiseret test af software.
 • Betydelig erfaring med en bred vifte af teknologier og udviklingsværktøjer vil være en klar fordel.
 • Du skal kunne trives med langvarige relationer og projekter der både omfatter nyudvikling, support og drift.

Vi tilbyder dig:

 • Et uformelt arbejdsmiljø hvor hensynet til den enkelte medarbejder er højt prioriteret.
 • Stor selvstændighed under ansvar.
 • Pension, forsikring, flekstid, massageordning, firmaarrangementer osv.
 • Job i en virksomhed med succes og en sund økonomi.
 • En række meget erfarne og veluddannede kolleger der ligger vægt på faglig udvikling på et højt niveau samtidig med at vi har det sjovt og godt med hinanden.
 • Mulighed for at bidrage til virksomhedens fortsatte udvikling af et effektivt leveranceapparat.

Ansøgning

Ansøgning vedlagt CV og relevante bilag sendes til CEO Jess Kristensen på e-mail jk@goapplicate.com. Eventuelle spørgsmål vedrørende stillingen kan stilles via ovennævnte e-mail eller på tlf. 87433400.