Hvad tilbyder vi?

GoApplicate er en lokal software udviklingspartner,

  • som gennem tæt dialog, opbygger viden om kundens forretning,
  • som med effektive processer, omsætter denne viden til løsninger,
  • som med engagerede medarbejdere, kontinuerligt stræber efter forbedringer,
  • som ved fleksibilitet og omkostningsfokusering, driver en profitabel forretning.

Hos GoApplicate kan du få udviklet og skræddersyet alle former for softwareapplikationer til de konkrete behov, du og dine kunder har. Vores speciale er hurtig levering kombineret med høj kvalitet - det vi kalder "Better Software Faster®".

Årsagen til at vi både kan levere hurtigt og i høj kvalitet er, at vi siden 2004 har arbejdet intenst og vedvarende med effektivitetsoptimering ved hjælp af principperne fra Lean. Dette er koblet med en agil, iterativ og teambaseret tilgang der til stadighed fokuserer på at skabe maksimal værdi for vore kunder.

Kunde på flere måder

I GoApplicate har vi et strategisk fokus på kunder der har et behov for hjælp til drift, support og udvikling af det samlede applikationslandskab - også kaldet Application Management Services (AMS), men derudover vil vi også meget gerne være et fleksibelt supplement til din egen udviklingsafdeling eller den eksterne partner som gennemfører et komplet softwareudviklingsprojekt.

Mini logo Application Management Services

Mini logo Software udviklingsprojekter

Mini logo Softwarekonsulenter

Har du en udfordring med et udviklingsprojekt og spekulerer på, om et samarbejde med GoApplicate kunne være en mulighed, så kontakt os. Det koster dig ikke noget, og det gør et indledende møde om behovsafklaring heller ikke.

Kontakt: Administrerende direktør Jess Kristensen
Tlf. 40303132, jk@goapplicate.com