Få gratis sparring om det svære valg

Et gennemprøvet standardsystem kan måske umiddelbart virke som det nemmeste og billigste valg i forhold til at få skræddersyet software til formålet.

I praksis holder hypotesen dog ikke altid stik. Standardsystemer bygger ofte på en bred platform for at sikre at mange behov kan dækkes ind. Det betyder omvendt, at systemerne ofte er meget omfattende i forhold til den enkelte virksomheds behov og dermed også unødigt dyre og komplekse at implementere. Tit viser det sig også, at der mangler specifikke funktioner i systemet, som enten må undværes eller specialudvikles - hvis dette overhovedet er muligt.

Vores erfaring er, at man ofte får det bedste, hurtigste og tit også billigste resultat med en skræddersyet løsning.

Vil du have sparring til at vælge den bedste vej for din virksomhed? Book et behovsmøde med administrerende direktør Jess Kristensen, tlf. 40303132 eller jk(at)goapplicate.com - det er gratis, og du forpligter dig ikke til noget.

Tre klare fordele med skræddersyet software

Helt generelt kan man sige, at hvis du vil differentiere dig eller har et unikt behov, hvor eksisterende løsninger ikke dækker, så er det oplagt at tænke skræddersyet. Hos GoApplicate har vi mange års erfaring med at hjælpe virksomheder med at få overblik over, hvilken vej der er bedst at vælge.

Der vil typisk være 3 situationer, hvor det er helt oplagt at vælge en skræddersyet løsning:

1. Klar differentiering fra konkurrenter
Ved at vælge en løsning, som 100% er udviklet efter dine og din kundes behov opnår du to væsentlige fordele: Du bestemmer selv, hvordan din løsning/produkt skal virke, så alt passer præcis til den måde, du og dine kunder arbejder. Og fordi du er med til at lette dine kunders arbejdsrutiner, sikrer du dig samtidig en markant differentiering fra dine konkurrenter.

2.  Standardløsningen er et kludetæppe  
Hvis en standardløsning kræver sammensætning af flere uafhængige løsninger/leverandører, skal du være opmærksom på, at det bliver jeres behov og ikke udviklingen af de enkelte produkter, der definerer, hvordan jeres løsning udvikler sig. Risikoen kan være, at hele/dele af systemet  - efter den er idriftsat - pludselig ikke virker, fordi en af leverandørerne har valgt at gå i en anden retning, og så skal der alligevel specialhjælp til at få systemet op at køre igen.

3. Unikke behov - med begrænset mulighed for kundetilpasning.
Har du nogle unikke behov, som det er vigtigt, systemet opfylder, så vær opmærksom på, at det ikke er alle standardsystemer, som leverandøren tilbyder tilpasningsmuligheder til -eller kun i begrænset omfang. Al erfaring viser, at det er svært på forhånd at gennemskue, hvor fleksibelt en løsning vil kunne tilpasses, mens du ved den skræddersyede løsning er 100% sikker på at få dækket dine unikke behov.

GoApplicate har være en vigtig spiller i etableringen af DRS. De har professionelt arbejdet med vores store IT setup. I øvrigt blev den store løsning leveret til tiden

Henrik Als, Teknisk Direktør, Dansk Retursystem

GoApplicate har stor værdi for os som samarbejdspartner. De tænker på vores vegne

Mogens Ravn, Nordisk Røntgen Teknik

Vi har samarbejdet med GoApplicate i mange år. Virksomheden har altid været en kompetent og professionel partner.

Henrik Ibsen, afdelingschef, Terma