Vi investerer i ny viden

Introduktionen af ny teknologi er konstant. Der kommer nye værktøjer, nye platforme, nye koncepter. Men hvad er "hot" og hvad er "not". For en virksomhed med egen IT- og udviklingsafdeling, kan omkostningerne til at holde trit med de nyeste teknologier være store.

Vi laver løbende nye løsninger for vores kunder, og har dermed erfaring med de nyeste teknologier. Det betyder at vi har prøvet teknologier af inden vores kunders løsninger bliver sat i drift.

Få mange-ganget din egen erfaring

Mange virksomheder udvikler deres platform og holder den opdateret, og vælger at udskifte den med en ny platform efter 4-9 år. I mellemtiden er der sket meget på den teknologiske front, og det kan være usikkert at vælge ny platform.

Vi udvikler nye løsninger for vores kunder flere gange om året, og har derfor altid en solid erfaring med at vælge den rette sammensætning af teknologier der virker.

Det er sjældent teknologierne der er begrænsningen, men evnen til at sætte dem rigtigt sammen, vælge de rigtige teknologier og forstå hvilken sammenhæng de skal indgå i.

Vi sikrer sammenhæng mellem strategi og teknologi

Ved ikke kun at være en IT leverandør, men også at udgøre en betydelig partner for vores kunder, arbejder vi med at skabe en sammenhæng mellem virksomhedernes strategi og teknologiske platform.

Med udgangspunkt i vores Lean og Risk arbejde har vi sammensat nogle arbejdsmetoder som tager de strategiske målsætninger, bryder dem ned i milestones og fokuserer på konstant at reducere risikoen i den teknolgi der skal understørre strategien.

..

GoApplicate har være en vigtig spiller i etableringen af DRS. De har professionelt arbejdet med vores store IT setup. I øvrigt blev den store løsning leveret til tiden

Henrik Als, Teknisk Direktør, Dansk Retursystem